Sreda 29.09.2010.
15:28
Vestionline

Stojković: Teško nam je pao poraz

Golove za Arsenal dali su Aršavin u 15, Šamak u 71. i Skilaći u 82. minutu, dok je jedini gol za domaće postigao je Kleo u 33. minutu sa penala.

Golman Partizana koji je ponovo blistao na meču Lige šampiona, priznaje da mu teško palo što je nakon bravuroznih intervencija i obranjenog penala, primio pogodak iz odbitka kada je Marokanac Šamah najpre pogodio prečku, a onda iz odbitka zatresao mrežu. 

"Imali smo motiv i želju, ali drugi gol Arsenala mi jedan od najtežih primljenih pogodaka u životu. Lakše bi mi bilo da je Šamak odmah dao gol", rekao je Vladimir Stojković.

Kapiten Partizana Mladen Krstajić je istakao da su "crno-beli" u prvom delu meča bili ravnopravan rival londonskom klubu.

"Dobro smo im se suprotstavili, posebno u prvom poluvremenu. Presekao nas je crveni karton Marka Jovanovića. Mogao je arbitar Volfgang Štark to da ne sudi. Treba čestitati publici na velikoj podršci. Drago mi je i zbog mojih mlađih saigrača što su doživeli ovakav ambijent i ovakvu važnost utakmice. Kad odu u Evropu, ovakve duele će imati svake nedelje. Ipak je to bio Arsenal, koji je zasluženo bio bolji", rekao je Krstajić.

Igrač "crno-belih" Mohamed Kamara istakao je da je klub iz Humske odigrao dobru utakmicu.

"Šteta što nismo dali drugi gol iz penala, jer bi utakmica opet bila neizvesna. Igrali smo dobro, ali nismo mogli da izdržimo sa 10 fudbalera. Čestitam Arsenalu na pobedi", rekao je Kamara.

2024 © - Vesti online