Sreda 29.09.2010.
16:12
pressonline.com

Darin dar-mar na promociji

Dara Bubamara
 

"Nestašna devojčica"... Ovim izdanjem Dara obeležila 17 godina karijere. Prve taktove njenog novog albuma došli su da čuju Željko Šašić, Mirza Hamzić, Slađana Ivanišević, Jovana Tipšin i Boban Rajević. Blicevi fotoaparata non-stop su sevali oko popularnog para Anabele Bukve i Mladena Radulovića, koji je na promociju stigao nešto kasnije od svoje izabranice, ali joj se ubrzo pridružio u separeu. Pored njih, u VIP ložama bili su Marina Tucaković, Đole Đogani, Aleksandar Kapriš i Ilda Šaulić.

- Postala sam ekskluzivac "Siti rekordsa" i moj novi album je zaživeo u nekom boljem svetlu. Presrećna sam što su moji prijatelji i saradnici uvek uz mene i znam da će svako od vas pronaći svoju omiljenu pesmu. Ja sam prezadovoljna, a nadam se da će publika biti još zadovoljnija. Sve što sam uradila dugujem svom suprugu i sinu Konstantinu - kroz osmeh je prokomentarisala Dara.

Voditelj programa bio je Tihomir Tepić, koji je poznatoj pevačici nesebično poželeo mnogo sreće u budućoj karijeri. U nastavku večeri klubom su se orile pesme "Sangrija", "Ona te pali", "Ti i ja minus ona", "Mili moj"... Svaku od numera atraktivne igračice ispratile su adekvatnom koreografijom, a premijerno je prikazan i spot za pesmu "Ćao amore".

Ovim projektom, kao što smo napomenuli, Dara je obeležila 17 godina muzičke karijere, ali i potvrdila titulu "nestašne devojčice", koja, ako je suditi po atmosferi i raspoloženju u klubu, nikada nije bila srećnija i zadovoljnija.

2024 © - Vesti online