Sreda 29.09.2010.
12:14
Vestionline

Milošević: Razlaz bio neminovan!

Strahinja Milošević

"Za tri godine nisam stekao potpunu afirmaciju. Uprava nije htela da me zadrži i sporazumno smo raskinuli ugovor. Meni je bitno da igram...znam da je prelazak iz Partizana u Zvezdu škakljiv, ali bilo ih je i ranije. Nije to ništa strašno. Kao profesionalac, daću maksimum u novom dresu", rekao je Milošević.

Krilo "crveno-belih" kaže da je već bilo "situacija" zbog promene boje dresa.

"I na ulici su me presretali. Ali, niko nije bio agresivan. Svi komentari su u granicima normale. Razumem da su neki navijači Partizana pomalo ljuti, a sigurno ima i onih koji su jedva dočekali da odem. Drago mi je što sam tri godine bio deo crno-belih, sada je vreme da se posvetim sebi. Interes Zvezde je na prvom mestu, a meni je bitno da igram košarku. Nisam imao mnogo prilika za to u prethodnom klubu", naglasio je za "Večernje" Milošević.

Saragosa pobedila Zvezdu

 

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Saragose rezultatom 84:62 (22:12, 21:21, 11:15, 30:14) u prvom meču na turniru u ovom španskom gradu.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Miso sa 16 poena, dok je Barlou ubacio 15. U ekipi iz Beograda najbolji je bio Radosavljević sa 17 poena, dok je Mirković dodao 15.

 

Trener Crvene zvezde Mihajlo Uvalin nije završio meč na klupi, pošto je isključen zbog prigovora. Crvena zvezda će sutra igrati sa Unikahom.

2024 © - Vesti online