Sreda 29.09.2010.
08:50 >> 10:50h
Press

Tuče navijača Partizana pred utakmicu

Partizanovci se tukli kao Englezi - daleko od stadiona

Prva tuča dogodila se oko 18:20 sati ispred hale "Pionir" kada su se među sobom potukli navijači Partizana. Tada je nekoliko osoba povređeno i privedeno, a oštećena su dva vozila, rečeno je u Birou za medije beogradske policije.

U neposrednoj blizini hale pronađena su dva automobila pančevačke registracije u kojima se nalazila veća količina štangli i sekira, izveštava RTS.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je u masovnoj tuči u 19:30 sati kod stadiona Crvena zvezda povređeno desetak navijača, a da su ekipe Hitne pomoći intervenisale u tri slučaja, gde su zabeležene dve povrede glave i jedna povreda potkolenice. Policija je saopštila da je kod "Marakane" u maovnoj tuči troje ljudi povređeno, a 15 osoba privedeno.


Inače, o bezbednosti navijača engleskog fudbalskog kluba Arsenal, kao i svih posetilaca na sinoćnoj utakmici sa Partizanom, brinulo se oko 1.700 policajaca i to pripadnici Žandarmerije, Policijske brigade, saobraćajne policije, policije opšte nadležnosti i uprave kriminalističke policije.


Na samom stadionu, pored redarske službe, bilo je angažovano oko 300 pripadnika Žandarmerije, 12 pripadnika konjičke policije, osam vodiča službenih pasa, kao i dva vodiča pasa kojih su osposobljeni za otkrivanje eksplozivnih materija.

2024 © - Vesti online