Utorak 28.09.2010.
17:00
J. Antonijević - Vesti

N. Bekvalac: Moj brak je potpuno uređen

Najbučniju podršku pružio je suprug Danilo Ikodinović, mada su svi gledali prema vratima očekujući da će se pojaviti Novak Đoković, s kojim su je povezivali poslednjih nekoliko meseci, ali on nije došao.

Ljubav: Nataša i Danilo


 

- Pa, možda se i pojavi, ne znam. Pozvali smo mnoge goste, pa ako je Novak u Srbiji što se ne bi pojavio. Ovo veče napravljeno isključivo za novinare sa kojima ponekad umem i da se posvađam, ali i pomirim. Nije za široke narodne mase, već intimno druženje - rekla je Nataša.


Da li ste nazivom albuma hteli da isprovocirate i koga?
- Album se zove "Ne valjam", jer uglavnom ne valjam po sebe, kao i svaka žena. Naziv je simboličan, jake su reči u pitanju, istoimena pesma mi je i najdraža... Ništa nije slučajno, namerno sam odabrala taj naslov, jer je to moj način borbe protiv tračeva koji lansiraju o meni. Ali, ja nisam žrtva, volim dobro da se zabavljam i ne vidim ništa loše u tome. Ponekad valjam, ponekad ne valjam, ali šta ću i ja sam živa.

Istiniti tekstovi


- Moj album se još "krčka" i za nekoliko nedelja će biti upakovan baš onako kako sam zamislila, pa onda neka pesme pričaju umesto mene. Biće turneje i koncert u Beogradu, a veličinu prostora odlučiće slušanost pesama.

 

Uglavnom smo vodili računa o tekstovima, kako bi bili istiniti i da sve bude potpuno ogoljeno, jer to je nešto što retko možemo da čujemo, pogotovo kad su žene u pitanju. Nisu sve pesme autobiografske, ali jednostavno ne bih mogla da otpevam neke pesme u kojima se ne pronalazim.

Da li ima nešto što trenutno ne valja kod vas?
- Da, trenutno mi ne valja glas, jer sam pre promocije imala deset proba. I to je jedino što mi ne valja sve ostalo mi valja.

Da li vam smeta što mediji dosta pišu o vašem privatnom životu?
- Nikada se ne bih menjala sa osobama koje javno predstavljaju svoj brak kao idiličan, harmoničan i potpuno savršen, a privatno život im je uglavnom razvratan i odvratan. Ja imam potpuno sređen porodični život, to je moja mirna luka u kojoj crpim svu svoju energiju.

Bez podrške kolega


Na promociji su bili Marina Tucaković, Nenad Čanak, Nenad Okanović, teniser Ilija Bozoljac, Osman Hadžić, Nikola Rađen i Andrija Prlainović. Iako se očekivao dolazaka kolega, oni se nisu pojavili, što i ne iznenađuje previše s obzirom na to da se Nataša ne druži sa pevačima sa estrade.

Povezuju vas sa mnogim muškarcima, kako na te tračeve reaguje vaš suprug?
- Sasvim je normalno da me povezuju sa mnogo muškaraca, jer ovo je svet muškaraca, a ja sa mnogo dobro snalazim u njemu. Moj suprug razume moj posao, nije me upoznao kao bibliotekarku već kao ženu koja je na javnoj sceni. On je znao šta moj poziv nosi i dobrovoljno je pristao na to, nisam ga terala. U svakom braku je potrebno mnogo kompromisa, odricanja, tolerancije, ali brak ima i mnogo lepih stvari i vredi se žrtvovati.

Šta ste dobili za rođendan od Danila?
- Ništa, jer mi stvarno živimo jedan kvalitetan i dobar život. Naš odnos se ne zasniva na tim stvarima koje kao moraju da se poklanjaju. Za rođendan nikada ništa ne očekujem sem da i one naredne godine budemo zajedno.
 

Mrzim bore i rođendan


- Mrzim svoj rođendan, zato što se od strane dragih ljudi nalazim u centru pažnje, a meni to ne prija. Ne smatram da mi je ovaj rođendan bilo kakva prekretnica u životu. To je za mene bilo kada sam rodila ćerku Hanu, kada sam za jedan minut morala da promenim svoj mentalni sklop i obučem oklop koji, nadam se, da nikad nećete videti - kaže Nataša.


Da li se plašite starenja?
- O, da bore su moj najveći neprijatelj i mrzim ih. Tako da uhvatiću se u koštac i neću se tako lako predati. Koristiću sve moguće kreme koje se svake godine pojavljuju.

2024 © - Vesti online