Ponedeljak 27.09.2010.
19:23
Vestionline

Milovanović: Laknulo mi je

Počeo da pogađa iz slobodnjaka - Dejan Milovanović

"Crveno-beli" su pobedili 1:0, a jedini gol na meču postigao je Milovanović u 30. minutu iz slobodnog udarca.

"Pogodio sam i moram da priznam da mi je laknulo. Pokušavao sam nekoliko puta u dosadašnjem delu sezone i nikako da putanja i brzina lopte budu pravi. Prošlo je protiv Čukaričkog i očekujem sada da taj segment moje igre bude mnogo efikasniji, jer nije tajna da se od mene očekuju golovi iz slobodnjaka", rekao je Milovanović.

On je istakao da je ekipa mogla da odigra mnogo bolje protiv 'fenjeraša'.

"Prvi deo igre je bila 'viktorija', ali previše puta smo bili u ofsajdu i imali smo pogrešnu selekciju dodavanja i šuteva. Uvek smo birali pogrešno rešenje u finišu napada. Zato smo na odmor otišli sa jednim golom viška. Drugi deo igre je bio drugačiji i slažem se da nije valjalo. Čekali smo, stajali, ali na kraju krajeva najvažnija su tri boda", naveo je fudbaler Crvene zvezde.

Milovanović je naglasio da je podrška navijača najveća snaga Crvene zvezde ove sezone.

"Neverovatno je koliko energije daju tribine. Uvek su tu. Svaki meč na Marakani prati više od 10.000 ljudi. Šta bi tek bilo da smo nastavili da igramo evropsko takmičenje? Navijači su nam najveća obaveza ove sezone. Zato verujem da ćemo im na utakmici sa Metalcem vratiti dugove koje imamo prema njima kroz lepu i efikasnu igru svih 90 minuta", zaključio je Milovanović.

2024 © - Vesti online