Ponedeljak 27.09.2010.
10:07
mondo.rs

Farma: Jovana i Jelena “ubile“ Renata!

Nije prošlo mnogo, a na Farmi su počela i prva "ubistva"...
 

"Komandosi" Bata, Baki B3, Cobe, Renato, pojačani ženskim rukama Zorane, Jelene i Jovane podelilio su se u dve vojske sa ciljem da zauzmu teritoriju ovih drugih. U rukama daske i letve koje su "glumile" oružje, a zanimljive su im bile uniforme koje su sklepane od raznih komada odeće.

Renato, Zorana i Cobe su se "šteknuli" u slamu, a Bata, Baki, Jovana i Jelana su smišljali način kako da im priđu s leđa i iznenade ih. U opštoj pucačini, prvi je nastradao Renato, mada je pitanje ko je tu koga "smakao".

Jovana je pobedonosno uzviknula: "Ubila sam Renata!", a Jelana je dobacila: "I ja sam ga ubila!".

Renato je za to vreme ležao pogođen i vikao: "Nisam mrtav, samo sam ranjen".

Cobe i Zorana su odlučili ptoom da krenu u frontalni napad. "Ra-ta-ta-ta", vikao je Cobe, sejući metke iz "puške". Njegove mete bile su Jovana i Jelena. Bata je vikao da je pogođen u levu nogu, ali je uspešno nanišanio i "pogodio" pevača Granda.

Dok su se svi oni okupili na jednom mestu i smejali se, Baki se šunjao i šunjao i istrčao iz zasede pucajući na neprijatelja. Ostali su mu govorili: "Gotovo je, čoveče, završili smo".

"Pa, ko je pobedio?", upitao je Baki. "Nema pobednika", uglas su mu odgovorili, a on je ostao začuđen: "Kako niko? Pa ko je mene ubio!?".

Posle bitke svi su se postrojili i počeli da marširaju, uz koračnicu: "Hej, vojnici, vazduhoplovci, čelična krila naše armije...".

2024 © - Vesti online