Nedelja 18.10.2009.
16:14
Vestionline

Hasanović osvojio Bukulju

Hasanović je bio bolji od mladog asa subotičkog Spartaka Gabora Kase dok je treće mesto pripalo Aleksanadru Milivojeviću iz kraljevačkog Metalca. Hasanoviću je ovo prva pobeda u „Biciklističkoj ligi Srbije“.
 

Juniorski trofej na istoj stazi pripao je Jovanu Zekavici iz čačanskog Borca, koji je bio brži od Svetislava Blagojevića i Dejana Marića (obojica Partizan). Zekavici je ovo druga pobeda u elitnom takmičenju ove sezone, slavio je i na „Velikoj nagradi Niša“.
 

Najbolji kadet u trci na na 35 kilometra sa ciljem na Bukulji bio je Đorđe Stevanović iz Železničara MBN (Niš). Pretekao je Aleksu Veličkovića iz aranđelovačke Šuamdije i Lazara Jovanovića iz čačanskog Borca. Stevanoviću je, takođe, ovo bila druga pobeda u Ligi Srbije.
 

Sezonu u nadmetanju mlađih kadeta takože na stazi od 35 kilometra je pobedom završio Luka Samardžić iz čačanskog Borca. Bio je bolji od Luke Kotura iz Partizana i Stefana Filipovića iz kraljevačkog Metalca. Samardžić je ove sezone četiri puta slavio i dva puta je bio drugi u 11 trka Lige Srbije.
 

Odličan domaćini i organizator poslednje trke u sezoni bio je klub Šumadija iz Aranđelovca, uz podršku društveno sportskih i privrednih organizacija grada i saobraćajne policije.

2024 © - Vesti online