Nedelja 26.09.2010.
11:55
Vestionline

Bratić priznao da je želeo da udari Ilića!

Koškanje se brzo završilo bez većih incidenata

U poslednjem minutu susreta Vidak Bratić je udario Brazilca Kleo, nakon čega mu je prišao Saša Ilić i potom je nastala velika gužva na terenu. Konačan epilog je žuti karton za fudbalera Partizana i crveni za Bratića.

"Pokušao sam da napravim 'makazice' i tom prilikom sam zakačio Klea, koga nisam ni video. Dok sam još bio na zemlji prišao mi je Saša Ilić i počeo da me vređa. Ustao sam i krenuo ka njemu u želji da ga udarim, makar me to koštalo i karijere. Ipak, 'nije mi legao na ruku'. Sve je to bilo u afektu, ali bio sam isprovociran. Posle utakmice čuo sam se telefonom sa Ilićem i izvinio mi se. Situacija je sada u najboljem redu", objasnio je Vidak Bratić za "Sport".

On je još dodao da mu je drago što je Spartak uspeo da ostane neporažen u duelu sa Partizanom i time pomogne "svojoj Zvezdi".

"Zaslužili smo bod, kojim pomažemo Crvenoj zvezdi u borbi za titulu. Ko će da joj pomogne ako ne mi zvezdaši", poručio je Bratić, koji je nosio dres Partizanovog "večitog rivala" od 2001. do 2003. godine.


Saša Ilić tvrdi da je ceo sukob njegova greška.

"Moja greška, reagovao sam ishitreno, bez potrebe opsovao protivničkog igrača posle čega je on nasrnuo na mene. Preuzimam na sebe odgovornost za sve što se desilo. Nije bitno šta sam izgovorio u tom trenutku, mnogo je važnije što su se strasti smirile, a ja se nakon meča izvinio Bratiću. Znali smo da će Spartak učiniti sve da dođe do bodova i nije trebalo tako da reagujem koliko god to iritiralo mene, moje saigrače i navijače. Ponavljam, moja greška je u potpunosti", rekao je Ilić. 

2024 © - Vesti online