Nedelja 26.09.2010.
04:23
Alo

Umalo tuča Bakija B3 i Limena

Kako navodi list ''Alo'' Sve je počelo u toku porodičnog sastanka kada se povela polemika o higijeni na imanju tokom koje je Limeni prozvao kolegu Bakija da kašikom jede džem iz tegle. To je bilo dovoljno Bi Friju da skoči sa stolice i počne da vređa kolegu.

Baki (sa plavim kačketom) nasrnuo je na Limena (sa maramom), a tuču je zaustavio Hasan Dudić, koji je zadržao densera

-Mamu ti je*em! Pi*ketino jedna. Ti ćeš meni da pričaš o higijeni!!! Samo te slušam mentolu jedan - urlao je Baki na sav glas, da bi potom u jednom trenutku ustao i krenuo ka Limenu da se fizički obračuna s njim. Ipak, Hasan je uspeo da ga zaustavi, ali to ovog iznerviranog farmera nije sprečio da nastavi s uvredama i psovkama.


-Imam bre da ti iščupam te repiće, je l‘ ti to jasno!? Mamu ti bre je*em u usta. Sledeći put nabiću ti tu teglu u usta, je l‘ si me čuo kretenčino jedna?! Nemoj meni da solite pamet o higijeni, ja sam naučnik za sve vas ovde. Nemojte meni da kenj*te. Šta, je l‘ sam ja bolestan, imam šugu, stomačni tifus, a?! Mamu i oca ti je*em bre, je l‘ me čuješ?! Šta je trebalo, pored tegle da držim čašu sa vodom i da kašiku umočim u vodu, pa u teglu, a? - vikao je Baki, dodajući da je u tegli bilo malo džema, što je Limeni demantovao, rekavši da je bilo više.


I nakon prvobitne svađe, u nekoliko navrata denser je pokušao da se približi Limenu ne bi li se fizički obračunao s njim, ali su farmeri uspeli da ga izbace iz kuhinje i smire ga.

2024 © - Vesti online