Nedelja 18.10.2009.
15:53

Meštani neće Džuliju Roberts na Baliju

Američka glumica je trebalo da počne snimanje filma u selu na indonežanskom ostrvu, odnosno deo dugometražnog filma "Jedi, moli, voli", prema romanu književnice Elizabete Gilbert.

Kad je tehnička ekipa počela da se krajem nedelje iskrcava na ostrvo, dočekalo ju je nekoliko desetina stanovnika blokirajući prilaz.

"Radi se o nesporazumu. Ekipa sa 20 kamiona došla je ranije nego što je bilo planirano, s obzirom da je snimanje trebalo da počne 10. novembra. Seljaci su bili veoma iznenađeni", objasnio je Tjokorda Oka Arta Ardana Sukavati, načelnik lokalnog okruga.

"Tražili su 32.000 dolara za korišćenje terena. Bilo mi je vrlo neprijatno i rekao sam im da je to neprihvatljivo, ali je problem na kraju rešen", kazao je Sukavati, koji želi da pozove glumicu na ručak da bi joj se izvinio.

Bali, poznatiji kao "ostrvo bogova", živi prvenstveno od turizma i već je ugostio brojne filmske ekipe, dosad bez problema.


"Jedi, moli, voli" je bestseler u nekoliko zemalja, a govori o "duhovnom putovanju" razvedene žene po Italiji, Indiji i Baliju.

2024 © - Vesti online