Petak 24.09.2010.
09:30
Vestionline

Palermo pobedio Juve u Torinu

Juventus tek što je u prošlom kolu ostvario pobedu, sada je kao domaćin pretpeo sramotan i ubedljiv poraz od Palerma rezultatom 1:3.

Miloš Krasić - saplela se "stara dama"

Sicilijanci su prva dva gola postigli pošto su prethodno duplim pasovima izigrali odbranu "stare dame", ali i zahvaljujući nesrećnim intervencijama domaćeg golmana Marka Storarija, koji je posle odbrana prosto na noge odbijao loptu Havijeru Pastoreu i Josipu Iličiću. Prvi gol Pastore je dao već u drugom minutu, a Iličić u 62. Prelepim pogotkom u 85. minutu iz slobodnog udarca na 3:0 povisio je Ćezare Bovo, a narednog minuta Vićenco Jakinta je glavom uspeo da postigne samo počasni gol za Juventus.

Solidnu partiju za Juventus pružio je srpski reprezentativac Miloš Krasić, koji je imao nekoliko sjajnih prodora i po jednu stopostotnu šansu u prvom i drugom poluvremenu. U prvom delu je pretrčao skoro ceo teren, ali je slabo zahvatio loptu u odlučujućem trenutku, dok je u drugom odlično prošao po desnoj strani i šutirao jako iskosa, ali tik pored gola. Srbin je učestvovao u akciji kod postizanja pogotka, a imao je priliku da glavom smanji rezultat, ali je lopta prošla tik pored stative.

Juventus je trenutno 15. na tabeli sa pobedom, remijem i dva poraza (kao i Palermo) i pitanje je da li će u nastavku sezone trener Luiđi del Neri dobiti poverenje uprave da nastavi svoj rad.

2024 © - Vesti online