Četvrtak 23.09.2010.
14:11
Radio 021

Vlada Vojvodine: Spolja gladac, a u toaletima...

Novinar 021 se našao upravo u pomenutoj situaciji, i zaključio je da zgrada, obložena mermerom sa ostrva Brača, a centralni hol kamenom iz Karare, uliva spolja strahopoštovanje, a da unutra i nije takav slučaj.

''Treba razumeti i zaposlene u Vladi. Koliko nas može da kaže da nam se nije desilo da, posle vesele večeri, iz kafića ponesemo uspomenu u vidu krigle, čaše, fićoka, podmetača, dozera za šećer ili čačkalica? Onda šoljica za kafu "maknuta" do kancelarije i nije tako strašna stvar'', navodi se u tekstu ''Radija 021'', aludirajući na natpis u restoranu pomenute zgrade.

''Ovo je jedna od onih stvari zbog kojih pucaju dugogodišnje veze i zbog kojih vam roditelji kažu da je vreme da nađete svoj stan i okušate svoju sreću u surovom svetu. Međutim, spremačice u Vladi nisu želele da šire svoje nadležnosti. Tako su rešile da na suptilan način upozore korisnike toaleta kraj Press sale da nemaju nameru da se bave njihovim minulim radom'', piše pomenuti mediji kritikuju stanje toaleta u zgradi vlade.

Autor teksta je na satiričan i oštar način konstatovao da ''ubuduće ne skreće sa uobičajene staze koja vodi do nekoliko sala u kojima se održavaju konferencije.

''Ponekad, čak ni novinari ne žele da čuju, vide i znaju više. Ponekad je i malo - sasvim dosta'', kaže novinar ''Radija 021''.

2024 © - Vesti online