Četvrtak 23.09.2010.
10:10
Vestionline

Antić: Srbiji ću uvek biti na usluzi

Radomir Antić

Iako ne objašnjava načine na koje bi sebe stavio na raspolaganje domaćem fudbalu, on tvrdi da će taj posao prepustiti potpredsedniku FSS Draganu Đorđeviću.

Prvi čovek Istočnog regiona optužio je Antića za pokazanu želju da preuzme poziciju predsednika Saveza, prenosi list "Kurir".

Čovek koji je odveo "orlove“ na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi nije želeo da komentariše mogućnost da dođe na čelo FSS.

"Ne bih se uopšte upuštao u diskusiju sa tim gospodinom, ni sa njim ni sa njemu sličnima. Taj gospodin je dovoljan sam sebi, pa bih ga ostavio da priča o meni kad god mu se za to ukaže prilika", rekao je Antić.

Mnogi su shvatili vašu poruku da niste rekli zbogom, već do viđenja srpskom fudbalu, kao najavu kandidature za predsednika FSS na sledećim izborima. Šta mislite o tome?

"Neću uopšte da se upuštam u te priče. Ako bih pristao na tu temu, spustio bih se na Đorđevićev nivo, a to mi ne pada na pamet".

Ipak je zanimljivo da objasnite navijačima šta ste mislili kad ste to rekli. Da li biste u budućnosti pomogli kao trener ili funkcioner?

"Kao Srbin uvek sam bio spreman da pomognem našem fudbalu, kad se to od mene tražilo. Nije potrebno da objašnjavam ko sam, šta sam i čime se bavim", kaže doskorašnji strateg "orlova“ za Kurir.

2024 © - Vesti online