Četvrtak 23.09.2010.
09:52 >> 11:53h
Press

Lečić ženi 30 godina mlađu

Kako navodi ''Press'', Nina i Branislav vešto su od javnosti skrivali svoju vezu koju su započeli u martu ove godine, a srećnu vest o prinovi otkrili su samo najbližim prijateljima i roditeljima. Par će se, prema pisanju beogradskog lista, venčati za mesec dana.


Branislav Lečić, koji je bio nekoliko godina u braku sa Ivanom Vujadinović, sa kojom ima sina Ivana i ćerku Anu, izjavio je za ''Press'' da ne želi da priča o privatnom životu.

"Trenutno ne želim ništa da komentarišem o svom privatnom životu! Kada dođe vreme, daću jedan opširni intervju za vaše novine", izjavio je Lečić za beogradske novine.

''Press'' piše da Nina Radulović nije odgovarala na pozive redakcije, ali je navodno, pre nekog vremena, priznala novinarki tog lista da je srećno zaljubljena, ne želevši da otkrije ime svog dečka.

Nastup Nine Radulović na Sunčanim skalama 2010. godine možete pogledati na snimku od 4:18 minuta:

"Zaljubljena sam, volim i voljena sam. Pa, to je po mom mišljenju jedini smisao života. Iako to ne ispunjava sve ljude, meni je to jedina hrana. Obožavam da provodim vreme sa svojim dečkom i prijateljima. Pristalica sam veza u kojima nema opterećenja, davljenja, razvlačenja, preslišavanja i ljubomore. Nisam za vezu na jednu noć, ali razumem potrebu za njom", izjavila je Nina nedavno za "Press".

2024 © - Vesti online