Četvrtak 23.09.2010.
07:37
Tanjug

"Gans en rouzis" danas u Beogradu

"Gansi" sviraju u "Areni"

Kao domaća podrška pred koncert G'N'R-a nastupiće bend "Najt šift" (Night shift), dok će se za atmosferu pred nastup američkog sastava pobrinuti kanadski rok bend "Danko Džons" (Danko Jones).

Osim muzikom, koja je mešavina roka, bluza, panka i hevi metala, "Gans en rouzis" (GNR) su oduvek plenili pažnju medija i javnosti tučama i skandalima.

Trenutni sastav benda čine vokal Eksl Rouz, gitaristi Ron "Bumblefoot" Tal, didž-ej Aša i Ričard Fortus, basista Tomi Stinson, bubnjar Frank Ferer i klavijaturista Dizi Rid i Kris Pitman.

Njihove legendarne rok balade "November Rain" ili "Don't Cry", zatim pesme "Sweet Child Of Mine", "Paradise City" i "Wellcome to The Jungle", nezaobilazni su hitovi svakog njihovog koncerta.

Nastupali su sa Metalikom, svirali s Eltonom Džonom, Majklom Džeksonom, Rolingstonsima, osvajali su publiku gde god se pojavili i stvarali opštu histeriju.

Bend je oziveo slogan "seks, droga i rok end rol", što su prenosili u svoje pesme i nastupe pa ih je zbog toga magazin "Kju" (Q) 2005. uvrstio na listu "50 Bands To See Before You Die".

2024 © - Vesti online