Sreda 22.09.2010.
19:14
Vestionline

I Hašim Tači liči na Klunija

Izbacite uljeza...

"Posle jednog sastanka u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku, otišao sam u restoran pored reke. Odjednom su mi prišle neke devojke i počele da uzvikuju: 'Evo ga Džordž, Džordž Kluni!' Pokušao sam da im objasnim da nisam on, ali su one nastavile da uzvikuju 'Džordž!'", ispričao je Hašim Tači za prištinski dnevnik "Ekspres".

Za Klunijevog duplikata važi i predsednik Srbije Boris Tadić, mada on o sebi na taj način nikada nije govorio. Umesto njega to je rekao italijanski premijer Silvio Berluskoni kada ga je u prisustvu brojnih medija nazvao "predsednikom Klunijem", posle čega je veza dvojice šarmera postala neraskidiva.

Uz ocenu da "borba između dve zemlje ulazi u fazu čiji lider više liči na holivudskog zavodnika", "BalkanInsight" podseća da je svoju sličnost sa Tadićem primetio i sam Kluni.

On je ranije, piše ovaj portal, Dan Tani priznao da je prilikom susreta sa srpskim predsednikom imao utisak da se gleda u ogledalo. Tako je Tadić Tačiju vratio milo za drago i izjednačio u borbi za najzavodnika među balkanskim liderima. Podsetimo, kosovski političar je na listi najzgodnijih državnika sveta plasmanom na 24. poziciju "prešišao" Tadića za čak tri mesta.

Portal je presudu u novom balkanskom sukobu pokušao da dobije lično od Džordža Klunija, ali, kako navode, nisu dobili odgovor holivudskog šmekera. Međutim, činjenica da se Kluni povodom ovoga već izjasnio izjavom: "Boris je lepši muškarac, ali sam ja, srećom, bolji glumac", jasno govori za koga se sam Kluni odlučio. 

2024 © - Vesti online