Sreda 22.09.2010.
08:00
Vestionline

10 znakova da vas je upecala sponzoruša

Dragi, kupi Fifiju Luj Vitona

1. Društveni status - Ona nema nikakvih dugoročnih ciljeva već smatra da je društveni status sve što joj treba, a njega će osigurati dijamantskim prstenom.

2. Mnogo je zgodnija od vas - Iako s tako "dobrom ribom" ponosno šetate gradom i lebdite pet metara iznad zemlje, ruku na srce lepotice uglavnom padaju na ružne, dobrostojeće muškarce samo zbog njihovog debelog novčanika.

3. Svaki novi dečko bogatiji je od prethodnog - Ako primetite da ste bogatiji od njenog bivšeg, a saznate da je on imao više od onog pre njega, pripazite jer biste vi mogli biti još samo jedna usputna stanica do cilja, a to je život u blagostanju.

4. Ona je snob - Procenjuje ljude na osnovu krpica koje nose na sebi, dok je prema siromašnijima i sa tanjim novčanikom uvek neljubazna. I naravno, više će je impresionirati vaš novi skupoceni limeni ljubimac nego to što se bavite humanitarnim radom.

5. Koristi se izgledom kako bi postigla ciljeve - U klubove ulazi besplatno, odnosno na račun dubokog dekoltea, dok automobil popravlja kod komšije koji se "loži" na nju još iz osnovne škole.

6. Mrzi lepe žene - Ne voli da bude u društvu lepih žena jer u njima vidi konkurenciju u lovu na bogate muškarce. Zato je uvek savršeno doterana, kako bi uvek bila zvezda večeri.

7. Nikad ne plaća račun - Uvek ste vi zaduženi za plaćanje, ona se nikada neće ni ponuditi da plati jer smatra da je to muški "posao".

8. Ispipava stanje na vašem računu - Veoma je zanima vaša karijera i finansijski status. Ne zbog toga jer vas želi da vas bolje upozna već da vidi da li ćete moći da je izdržavate dok je s vama u vezi.

9. Njene prijateljice su sponzoruše - Ako se ona isključivo druži sa sponzorušama, najverovatnije je jedna od njih. Tu važi ona stara: "s kim si, takav si", pa prema tome vodite računa da uskoro ne počnete da finansirate celo žensko društvance.

10. Dijamanti su njeni najbolji prijatelji - Poklonili ste joj nešto od sentimentalne vrednosti, a ona je s kiselim smeškom zakolutala očima. Želi skupocene poklone, dijamante i dizajnirane krpice. 

2024 © - Vesti online