Utorak 21.09.2010.
13:32
Vestionline

Mitar Mirić: Pevam o polnom organu

Stidi se da govori ružne reči: Mitar Mirić

Naime, kako prenosi "Skandal", Miriću su nedavno u jednoj diskoteci u švajcarskom gradu Bernu tražili da promeni reči svoje pesme "988"!

I dok se on od muke preznojavao, publika je pevala umesto njega: "Devet, osam, osam, na k... te nosam". Umesto "Devet osam, osam, osam, čik pogodi ko sam..."

"Svašta sam u životu video i doživeo, o svačemu sam pevao, ali da treba da pevam o polnom organu, to jest k... nisam ni sanjao! Znam, neki ljudi su zgroženi, neki kažu 'Svaka ti čast'. Kad se sve sabere, znači da je pesma super čim je publika počela da je prekraja", kaže Mitar.

Upitan da li je prihvatio da peva o polnom organu, Mitar odgovara:

"Joj, mnogo mi je nezgodno. Znaš, mogu ja onako, u neobaveznom razgovoru, kao i svi, da spominjem onu stvar, ali najbezobraznije što mogu da kažem u mikrofon je 'jebote' ili 'jebi ga'. Nešto mi je mnogo nezgodno da tako pred narodom".

Na konstataciju da su "želje publike zakon" i da mora da peva takve stihove, Mitar je rekao:

"Ma jeste publika zakon, ali znaš kako je... U stavri, svi su poludeli pa što da ne poludim i ja! Ja sam, kao bajagi, nešto promrmljao u mikrofon, po sistemu 'okruglo pa na ćoše'! Tako da ćeš od nekoga čuti da sam pevao 'na k... nosam' a od nekoga da nisam pevao. Čuo je kako je ko hteo".

2024 © - Vesti online