Utorak 21.09.2010.
08:00
Blic žena

Kako do dekoltea iz snova

Redovita i pažljiva njega grudi omogućiće ženama da slobodno pokažu dekolte na kojem bi im svako pozavideo, prenosi ''Blic žena''

Vežbama i negom do dekoltea koji će privući svakog muškarca

''Ako želite imate lepe grudi, potrebno je da se ojačaju grudni mišići, i na taj način ćete učiniti kožu još elastičnijom'', tvdi poznati kozmetičar Umberto Borelini.

Preparati i blagi piling za njegu kože


Iako je u ponudi velik izbor preparata za negu kože u predelu grudi, trebalo bi da znate da pre njihove primene bi trebalo da se uradi blagi piling kože u tom delu.

Stručnjaci preporučaju posebne rukavice kojima se nežno istrljaju grudi, ali nikako bradavice. Najbolje je, kao savetuju stručnjaci, to uraditi za vreme tuširanja. Što se tiče preparata za negu ože, važno je da sadrži vitamine A, E, C, i B5, jer oni utiču na hidrataciju kože.

Hidroterapija za učvršćivanje grudi


Za održavanje čvrstoće grudi preporuča se hidroterapija, naizmjenično tuširanje grudi hladnom i toplom vodom. Takav tretman pojačava cirkulaciju. Prilikom tuširanja potrebno je naizmjenično puštati hladniju vodu (22, 23 stupnja) i toplu (oko 37 stupnjeva). Uperite mlaz prema grudima, a onda pokretima u obliku 'osmice' nježno masirajte grudi.
 

2024 © - Vesti online