Ponedeljak 20.09.2010.
04:49
Alo

Popović glasačima vraća pare?

Sankcija će zasigurno biti: Saša Popović


 

- Menjamo provajdera, sankcionisaćemo ''SMS net“ koji je napravio grešku i, što je najvažnije, započećemo saradnju sa najprofesionalnijim provajderom u regionu, kako bismo sprečili da se ovakve greške ponove - kaže izvor blizak ''Grand produkciji“ za ''Alo!“, i dodaje:


- U ovaj projekat uloženo je pre svega mnogo truda i rada, a zatim i novca, što je Sašu razbesnelo, jer je ova greška mogla da naruši ugled koji ova produkcijska kuća ima kod publike, a koji je neprocenjiv za ''Grand“.


U želji da čujemo njegov komentar pozvali smo Sašu Popovića, koji je potvrdio da će sankcija biti, ali nije želeo da ulazi u detalje. S druge strane, objasnio je kako je do greške došlo i dodao da će novac biti vraćen glasačima.

- Pre svega želim da kažem da odgovornost snosi isključivo provajder ''SMS net“, jer tehnički problemi nastali usled klasifikacije glasova nemaju nikakve veze sa pokrivenošću mrežnog signala ''Telenora“, niti sa ''Grand produkcijom“. U ime produkcije se izvinjavam svim korisnicima ''Telenorove“ mreže koji su na ovaj način bili uskraćeni da svojim glasovima podrže kandidate i napominjem da će svim gledaocima koji su sa broja 062 ili 063 poslali SMS-ove novac biti vraćen - izjavio je Popović i osvrnuo se na probleme koji su doveli do poništavanja glasova.


- Emisiju ''Zvezde Granda - baraž“ pratila je Srbija i još 10 zemalja u regionu i širom Evrope i sveta, a čak 43 operatera je obrađivalo dobijene glasove. Sakupljeni su glasovi od 42 provajdera, koji su bez ikakvih problema ispratili ceo tok glasanja. U toku glasanja provajder za Srbiju ''SMS net“ imao je tehničkih problema sa glasovima pristiglim iz ''Telenorove“ mreže, tako da ti glasovi nisu uzeti u obzir i smatraju se nevažećim - zaključio je Popović.

2024 © - Vesti online