Nedelja 19.09.2010.
12:46
Vestionline

Lejdi Gaga i kompleks Boga: Promeniću svet i oslobodiću ljude

Najzad smo na ovom svetu dobili osobu koja je, po sopstevnom priznanju, neviđeno najbolja: Lejdi Gaga
 

Novi album Lejdi Gage zvaće se "Born This Way", kako je sama otkrila pevačica.

Pa šta ću kad sam superžena?

"Ovaj je album apsolutno najveće delo koje sam napravila i jako sam uzbuđena zbog toga. Poruka, melodija i njegov značaj, predstavljaju potpuno oslobođenje za moje fanove i mene. Znala sam da imam mogućnost da promenim svet kada sam počela da primam pisma fanova u kojima su izneli svoje tužne životne priče i u kojima su mene prikazali kao spasiteljku. Moji se fanovi prema meni odnose kao prema ljudskom biću, ali i kao prema superženi, što ja i jesam", izjavila je Gaga za magazin RWD.


Jednostavno sam - sjajna

Pevačica se žestoko usprotivila zbog medijskih napisa i rekla da nije arogantna i da je muzika jedina stvar u kojoj je uspešna i puna samopouzdanja.

"Mnogi kažu da sam arogantna, ali muzika je, u stvari, sve što imam. Neka mi dozvole da budem uspešna u tome", istakla je Lejdi Gaga i izjavila, u prilog samopouzdanju, kako tačno zna šta može da očekuje od svog novog albuma.

"Znam da će tu biti puno hitova i puno zavidnih ljudi. Bijonse me je jednom pitala odakle mi toliko dobrih ideja. Odgovorila sam da sam jednostavno takva", skromno je dodala boginja... pardon, pevačica.

2024 © - Vesti online