Nedelja 19.09.2010.
05:18
Alo

Legijinu ženu skidali golu!?

Prema saznanjima ''Alo'', Legijinu ženu su do gole kože skinuli kada je išla da prvi put poseti muža u najčuvanijem srpskom kazamatu, kako bi proverili da mu slučajno ne bi nešto nedozvoljeno prošvercovala.

Pretrešena do gole kože: Aleksandra Ivanović


- Legijina žena je bukvalno ostala u grudnjaku i gaćicama, ali je na kraju morala i njih da skine da bi proverili da nešto ne krije u njima. Pretres su vršile dve stražarke u posebnoj prostoriji, koju ne snimaju kamere - kaže izvor ''Alo'', napominjući da je Aleksandri bilo vrlo neprijatno zbog neočekivanog ''striptiza“.


Ulemekovoj supruzi su komandirke straže dobro pretresle brushaleter, koji zbog žica pišti na detektoru.

Milorad Ulemek Legija

- Legijinu ženu nije video niko od muških stražara, ali se ona osećala poniženo pogotovo zbog toga što, sve i da hoće, kroz neprobojno staklo ne može ništa da mu dostavi. Međutim, pomirila se sa sudbinom, jer je svesna da je takva procedura u ''Alkatrazu“.


Sličnu sudbinu imala je i Olivera Jovanović (43), supruga Zvezdana Jovanovića Zvekija (45), osuđenog na četiri decenije robije zbog atentata na premijera Đinđića.
 

- Zvezdanova supruga je isto ostala u donjem vešu, a onda su joj stražarke zavlačile ruke ispod grudi. Na taj način se proverava da u grudima i nekim puš-ap brushalterima ne bi nešto sakrile - otkriva sagovornik ''Alo''.


Za razliku od svoje snahe, Legijina majka Natalija Ulemek (75), koja ga je juče posetila u zatvoru, nije morala da skida odeću, već je samo detaljno pregledana. Ona kaže da joj se sin silno obradovao kada je video.


- Vikao je. „Mama, mama! Evo moje mame!“ Lepo izgleda, ali je nekako tužan. Vidi mu se tuga u očima. Zgranut je i besan zbog izjava da su u njegovoj ćeliji u hemijskim olovkama pronađena dva detonatora. Kaže da je za detonatore prvi put čuo iz medija i da ga niko o tome nije obavestio. Rekao nam je da mu ne pada na pamet da beži, već da mu ostaje samo da sve izdrži - rekla je juče za „Alo!“ Natalija Ulemek.


Ona kaže da je sa sinom sat vremena pričala kroz pancirno staklo, bez prisustva stražara, ali da je razgovor sniman.


- Sin mi je rekao da piše novu knjigu, koja će da izađe 5. oktobra. Nije hteo da mi kaže o čemu, već samo da ima 450 stranica. Kaže da pomalo gleda TV i čita i šali se da živi penzionerski. Zeza se i da je jedva stavio sve stvari u devet kvadrata - priča Legijina majka, dodajući da on ima pravo na 10 minuta telefonskog razgovora mesečno.

2024 © - Vesti online