Subota 18.09.2010.
09:25
Vestionline

Miroslav Nikolić pobednik foto-konkursa

Fotografija letnjih čarolija Miroslava Nikolića osvojila je Sony video kameru

Posetioci našeg Fejsbuk profila dali su fotografiji Miroslava Nikolića najviše glasova, odnosno "lajkova", što ne znači da ostale nisu bile podjednako dobre. I dok su drugi takmičari slali čitave albume sa slikama, naš pobednik je u opticaju imao samo jednu fotografiju. 

Važno je napomenuti da ovde nikakav žiri ili redakcija nisu imali učešća u izboru pobednika, već je sve zavisilo od Vaše snalažljivosti da animirate prijatelje, porodicu, rođake ili kolege da glasaju za Vas i pomognu Vam da osvojite novu "mašinu" kojom ćete beležiti trenutke za pamćenje.

Da podsetimo, pobednik je osvojio video kameru Sony DCR-SX33ER standardne rezolucije sa fleš memorijom koja snima u 16:9, widescreen formatu uz mogućnost progresivne reprodukcije u Full HD rezoluciji. Kamera je mala, lagana, idealna za Vaša letovanja, zimovanja i druge prilike kada zaželite da zabeležite uspomene.

Sve učesnike konkursa koji je organizovao portal "Vestionline" molimo da ostanu da se i dalje druže sa nama jer će biti još prilika da osvoje neke nagrade. Darivanje vernih čitalaca polako postaje naša tradicija.

Redakcija portala,

"Vestionline" 

2024 © - Vesti online