Subota 18.09.2010.
14:52
Mondo

Džordž Majkl u zatvoru

Plakao dok su mu drugi zatvorenici puštali njegovu pesmu ''Freedom''

Prvo je ridao kao malo dete uz tekst pesme "Freedom" koju su mu zatvorenici pevali na "dočeku", onda je zadužio "odelo", dobio broj i otišao u ćeliju.

Zatvorenik br. A8365AW u svojoj ćeliji na raspolaganju ima krevet na sprat, televizor (naravno, od kablovske "ni govora") za koji mora da plati jednu funtu nedeljno i "rešetkasti" pogled na zid od cigli.

Multimilioner je svoj luksuzni dom u Hajgejtu na severu Londona "trampio" za smeštaj u zatvorskom krilu Pentonvila u kojem se nalaze seksualni prestupnici i zatvorenici skloni samoubistvu...

U njegovoj ćeliji se, pored kreveta i posteljine koju mora da "luftira" sat vremena nedeljno, nalazi i drveni sto (prikucan za pod), radio, toalet (čitaj: WC šolja) i komplet za dobrodošlicu - kutija kornfleksa, kesice čaja i termos.

Iako zvuči loše, malo i tužno, ovo krilo zatvorenici zovu "Ric" iz prostog razloga što ih je malo i što svako ima ćeliju "samo za sebe". Džordž Majkl će narednih osam nedelja nositi i zatvorsko odelo ("Pentonvil" gaće, čarape, pantalone i trenerku) i izlaziće iz ćelije na tuširanje, ručak u šetnju i da telefonira...nekih devet minuta nedeljno.

2024 © - Vesti online