Subota 18.09.2010.
08:00
Vestionline

Postanite majstor u oralnom zadovoljenju vaše dame

Za uživanje vaše partnerke vredi se potruditi...
 

Većina žena voli kada ih partner oralno zadovolji. Mnoge priznaju da je to jedini trenutak kada doživljavaju orgazam. Ipak, neka ispitivanja pokazuju da mnogi muškarci i dalje ne znaju kako da oralno zadovolje partnerku, mada bi mogli lako da nauče... Posebno zato jer stvarno nije reč o nuklearnoj fizici, nego o čistom zadovoljstvu.

Stop grubosti

Muškarci u zanosu strasti znaju da budu previše nasrtljivi i grubi. To se nikako ne preporučuje prilikom oralnog zadovoljenja žene, jer za nju to može biti bolno i neugodno. Ne smete grubo gurati jezik ili zubima nasrtati na klitoris, jer je tako nećete zadovoljiti.

Ni nežnost nije na ceni

Kao što nije dobro da muškarac prilikom oralnog zadovoljenja žene bude grub, tako nije dobro ni da bude prenežan. Naime, neki muškarci strahuju da će da povrede ženu, pa se boje da pokažu snagu i pravu akciju. Ako ste “dole“ previše nežni, njoj će da bude dosadno i neuzbudljivo.

Savršen ritam

Tajna dobrog oralnog seksa je u menjanju ritma. Kombinacija nežnosti i snage sasvim sigurno je nešto što će da izludi vašu partnerku. U tome možete da budete savršeni samo ako pažljivo slušate njene uzdahe. Pratite je, i po njenim uzdasima i stenjanju menjajte ritam. Ako osetite da je jako uzbuđena, namerno usporite, izludite je malo, jer orgazam će joj biti još intenzivniji.

Obrazovanje

Verovali ili ne, još uvek postoje muškarci koji ne znaju čemu služi klitoris i gde se tačno nalazi. Za savršenstvo u svakoj praksi, potrebno je i teoretsko znanje. Ako planirate da postanete majstor u oralnom zadovoljenju partnerke, morate sve da znate savršeno. Obrazujte se i naučite kako tačno izgleda i funkcioniše ženski polni organ.

Znati koliko dugo

Neki muškarci se bukvalno izgube u ženskom međunožju i zaborave na vreme. Niko ne voli da oralni seks traje prekratko, ali ni predugo. I opet je savet stručnjaka da slušate partnerku. U tom slučaju ćete tačno znati da li ste i dalje u dopustivim vremenskim okvirima.

2024 © - Vesti online