Nedelja 18.10.2009.
13:34
S. Đurić - Vesti

Severinin seksi spektakl u Areni

U maniru svetske zvezde pevačica se u dugoj beloj haljini nalik na venčanicu na binu spustila sa plafona, što je publika dočekala ovacijama i skandiranjem njenog imena. A, zatim zapevala "Rakija se leči vinom, marihuana kokainom, sve ostalo Severinom".

- Dobro veče, Beograde! Ne znate šta ste mi večeras uradili. Moje srce je veće od dve arene. Dolazim iz Splita, ali sam u duši jedna mala... - rekla je Seve i zapevala "Devojku sa sela". Potom pravi delirijum uz "Kakav je to kriv spoj".


Emocije su nosile Severinu koja je raspoloženo trčkarala po bini, ukrašenoj velikim srcem u kojem je bilo jedno veliko S, velikim video-bimom i jednim polumesecom. Nije se štedela nijednog trenutka i gotovo tri sata neumorno pevala i igrala, dok su se na sceni smenjivali trubači, plesači, balerine... Svaka pesma bila je propraćena posebno osmišljenom koreografijom, a u pozadini su se na video-bimu smenjivali Severinini spotovi.


Potom je vatrena Splićanka otpevala set pesama posvećenih bivšim momcima.
- Sada ću otpevati pesmu koju sam pre devet godina, kada sam bila emotivno nestabilna, sama napisala. Hvala na pitanju, sada je sve u redu - rekla je Severina, a zatim otpevala svoj veliki hit "Pogled ispod obrva", a zatim i pesme "Moja štikla", "Ljubomora", "Tridesete".

Emocije su dostigle vrhunac kada je Seve otpevala pesmu "Dalmatinka". Dok je pevala u polumesecu, koji se podigao do svodova sale, na video-bimu su se smenjivale slike Splita i jednog od njegovih simbola Borisa Dvornika. Na kraju pesme, Severina je rekla: "Nisam mogla izdržati" i ponovo otpevala refren, ali sa izmenjenim tekstom, u kojem se pored Dalmatinke pominje i Srbijanka, što je publika podržala burnim ovacijama i aplauzom. Koncert su upotpunili gosti večeri, Petar Grašo, Jelena Rozga, kao i Nataša Bekvalac i Ana Bebić, koje su sa Severinom otpevale pesmu "Prijateljice".
Poslednji deo koncerta počeo je sa "Đurđevdanom", kada je u dvorani nastao pravi urnebes. Ovom pesmom Seve je najavila i svog specijalnog gosta, Gorana Bregovića, sa kojim je otpevala nekoliko pesama. 

2024 © - Vesti online