Četvrtak 16.09.2010.
15:20
Vestionline, Kurir

Li Adi ima starijeg "dvojnika"

Za sve je kriv internet - pravi Li Adi (20)

Novi štoper crveno-belih objasnio je da je zbog podataka njegovog imenjaka i prezimenjaka, koji je manje poznat igrač, pogrešno prikazano njegovo godište.

Fudbaler Gane objasnio je koliko ima godina, pošto se prethodnih dana u našim medijima pojavila priča da Li Adi, umesto 20, ima 25 godina. Naime, igrač Zvezde rođen je 7. jula 1990, a njegov imenjak 26. septembra 1985.

"Problem je nastao na internetu. Naime, postoji jedan igrač iz Gane istog imena i prezimena kao ja, samo manje poznat. Njegove godine su predstavljene na internetu, a ne moje. O svemu je FS Gane obavestio FIFA i taj problem je rešen", istakao je Adi.

Reprezentativac iz Gane kaže da mu uklapanje u novu sredinu nije problem.

"Zvezdini igrači su stvarno dobri, individualno jaki i vrlo inteligentni na terenu. Prema meni su prijateljski nastrojeni i siguran sam da sam došao u dobru i zdravu sredinu. Uklopiću se bez problema. Zemljak Isah mi je od velike pomoći, posebno što se tiče nepoznavanja jezika. Pravi je prijatelj i brat, mnogo mi znači što je ovde", izjavio je Adi.

Li Adi je nekoliko dana kasnio u Beograd, nakon što je igrao za reprezentaciju Gane protiv Svazilenda.

"Imao sam problem s vizom. Kad sam prošli put bio u Beogradu, imao sam u pasošu pečat za samo jedan ulazak u Srbiju. Morao sam taj administrativni problem da rešim, što se odužilo. Bilo je i nekih privatnih poslova, tako da je to razlog što sam stigao kasnije od planiranog", rekao je Li Adi.

2024 © - Vesti online