Utorak 14.09.2010.
18:12
Vestionline

Krasić: Nije loše, mogu bolje!

Juventus i Sampdorija igrali su pre dva dana u Torinu 3:3. Krasić je bio asistent kod prvog, a učestvovao je u akciji kod postizanja trećeg gola torinskog kluba.

"Zadovoljan sam igrom koju sam pružio, ali znam da uvek mogu bolje. Uspeo sam da napravim nekoliko dobrih i značajnih akcija, ali sam svestan da sam tek na 70 odsto sopstvenih mogućnosti. Potrebno mi je još malo, utakmica ili dve, da dođem do pune fizičke pripremljenosti", rekao je Krasić za "Večernje novosti".

Srpski fudbaler je pored dobre igre na duelu sa Sampdoriju propustio i priliku da se po prvi put upiše u listu strelaca u Seriji A.

"Iako sam nekoliko puta uspešno prošao, nisam zadovoljan driblingom. Nisam uspevao da se oslobađam protivničkih igrača onako kako znam i kako moram da radim. To je moja specijalnost i želim da je koristim što pre na najbolji mogući način", istakao je Krasić.

Srpski fudbaler je pre nekoliko nedelja stigao u Juventus iz moskovskog CSKA, a njegovu igru pohvalio je i predsednik torinskog kluba Lućijano Mođi.

"Krasić je igrao odlično, biće pojačanje, ali on nije dovoljan. Odbrana Juventusa je užasna, a verujem da će Mota sanjati Kasana. Juve je na nivou Sampe, ova dva tima bi mogla da se bore za četvrto mesto", rekao je Mođi.

2024 © - Vesti online