Nedelja 12.09.2010.
08:53
dailymail.co.uk

Venčaće se brat i sestra koji imaju bebu

Štampa čuva identitet brata i sestre koji će se venčati
 

Identitet budućih supružnika irska štampa čuva, i naziva ih “Džejms i Mojra“. Njih dvoje imaju zajedničkog oca, što ni jedno ni drugo nisu znali kad su se upoznali pre nekoliko godina.

Njih dvoje potiču iz dva grada, koji su jedan od drugog udaljeni otprilike 160 kilometara, a upoznali su se u trećem mestu, kad su, svako sa svojim prijateljima, posetili isti noćni klub.

U međuvremenu je među bratom i sestrom buknula ljubav, dobili su i sina, ali je pravo zaprepašćenje nastupilo kad su saznali da imaju istog oca! Međutim, i pored toga, par je odlučio da se venča.

“Prijavili smo se za venačnje i, kako u papirologiji nema grešaka, moći ćemo da se venčamo krajem septembra. Mojra je kupila venčanicu, a naručili smo identična odela za našeg sina i mene. Naručili smo i tortu i planiramo da idemo na medeni mesec nekoliko nedelja posle venčanja. Biće to malo venčanje, sa svoje svedoka koji su svesne naše situacije, baš kao što je sa njom upoznat i naš sin. Ne znam da li će naš otac prisustvovati i da li će iko od naših roditelja biti na venčanju“, rekao je “Džejms“.

2024 © - Vesti online