Subota 11.09.2010.
06:47
Vestionline

Katastrofa: “Izduvane“ najveće grudi na svetu!

 

Implantati su Heršijevoj uklonjeni hirurškim zahvatom u bolnici u Ričmondu (Teksas). Operacija je morala da bude izvršena zbog infekcije, a koban je bio poslednji, 30. zahvat, koji je Šila obavila u Brazilu. Naime, u SAD-u, gde “živi i radi“, nije bilo hirurga koji je bio spreman da stavi na kocku i njen život i svoju karijeru.

Šila Herši, nekada...
 

Posle te operacije Šila Herši je dobila visoku temperaturu i niz infekcija, pa je tri meseca bila pod nadzorom lekara. Na kraju je ipak morala da izvadi silikone... Ona sada ne žali za njima i zahvaljuje se doktorima koji su joj spasili život.

“Odlučila sam da želim manje, puno manje grudi. Želim da izgledam kao normalna domaćica. Znam da će biti bolno rastati se od takvih grudi... Volim ih, ali ipak mi je porodica na prvom mjestu“, rekla je Heršijeva.

Šila Herši je svoj cilj, da postane žena s najvećim silikonskim grudima na svetu, postigla 2009. godine. Kada je saznala da je trudna, smanjila je grudi, a na prvi rođendan svoje ćerke obavila je poslednju, zamalo kobnu operaciju...

2024 © - Vesti online