Sreda 08.09.2010.
16:12
Vestionline

Vejn vs. Kolin: Prihvati situaciju ili ćao!

Bračni par Runi - Kolin i Vejn

Runi je postigao gol i odigrao u pobedi Engleske nad Švajcarskom (3:1) u kvalifikacijamna za EP 2012. i sada ga čeka povratak kući i susret "oči u oči" sa suprugom Kolin, koja želi da zna da li je njen suprug zaista iznajmio prostitutku dok je ona bila u drugom stanju.

U medijima je nedavno osvanula ispovest elitne kol-gerle Dženifer Tompson, koja je rekla da joj je Runi bio stalna mušterija. Na ruku Runiju ne ide ni činjenica, kako piše "Daily Mail", to što bi uskoro trebalo da bude objavljena priča još jedne prostitutke kojoj je Runi plaćao za seks.

Ona je navodno prodala priču jednom tabloidu u kojem navodi da Runi voli i "trojku" i da je upražnjavao sa njom i Dženifer.

Britanski mediji prenose da Kolin ovaj skandal neće oprostiti suprugu i da je njihov brak završen. Runi je posle meča sa Švajcarskom navodno poručio svojim saigraccima da ga "baš briga".

"Ako ona ne može da istrpi i podnese sve ovo, onda više nema šta da tražimo zajedno. Neću više da trpim njena zvocanja", navodno je Runi rekao svojim saigračima.

2024 © - Vesti online