Sreda 08.09.2010.
13:27
Srna

Niko ne prepoznaje ubice Dejana Novakovića

Niko ne može da prepozna njegove ubice: Dejan Novaković
 

U nalazu lekara navodi se da došlo do velikih oscilacija srca, koje je od velikog udarca prestalo da pumpa krv.

Skopska televizija "Alfa" javila je, pozivajući se na rezultate istrage, da se ceo incident nejasno može videti na video-materijalu u trajanju od šest sati koji su snimile gradske kamere, dok kamere oko ohridske pošte, gde se i dogodilo ubistvo, ne pokazuju jasno lica učesnika.

Lica nisu mogla da prepoznaju ni trojica očevidaca, iako su svi identično opisali događaj. Učesnike je prepoznao jedino Goran Perić, koji u trenutku ubistva svog prijatelja nije bio na licu mesta, već je ležao u nesvesnom stanju u klubu Kuba libre, gde je započela rasprava, javila je televizija.

Perić, koji je u Ohrid stigao zajedno sa nastradalim Novakovićem, trener je fitnesa.

Prema izvorima "Alfe", on je ranije radio kao lično obezbeđenje lidera LDP-a u Srbiji Čedomira Jovanovića.

Druge kamere, na hotelu Milenium palas, u kome je bio smešten glavni osumnjičeni za ubistvo Dragan Đorđević, pokazuju da je on tokom kritične noći napustio hotel uz pomoć drugoosumnjičenog, suvlasnika Kuba libre, Mitreta Kostoskog, koji ga je čekao sa svojim automobilom.

Kostoski je priznao da je prebacio Đorđevića, ali je rekao da ništa nije znao o ubistvu.

Dejan Novaković ubijen je pre dve nedelje u masovnoj tuči ispred ohridskog noćnog kluba Kuba Libre Havana.

Istražni sudija u Ohridu odredio je pritvor osmorici osumnjičenih. Sedmoro ih je u skopskom zatvoru Šutka, dok je Dragan Đorđević u bekstvu i za njim je raspisana poternica.

2024 © - Vesti online