Sreda 08.09.2010.
04:15
blic.rs

Pamela snima seriju u Crnoj Gori

Pamela Anderson
 

Kako prenosi podgorički sajt “Portal analitika“, program menadžerka crnogorske televizije “Atlas“ Meliha Ramusović izjavila je da bi Pamela u novoj seriji trebalo da igra instruktorku tima spasilaca koji čine “Atlasove“ bikini devojke. Inače, serija će se snimati na atraktivnim lokacijama i luksuznim hotelima u Budvi, a ova morska sapunica biće realizovana u koprodukciji hrvatske producentske kuće “Ring Multimedia“, RTV “Atlas“ i opštine Budva.

Po rečima Ramusovićeve, koprodukcija projekta će biti ponuđena i svim vodećim medijskim kućama iz regiona, kao i jednoj velikoj ruskoj producentskoj i distributerskoj kući koja planira ulazak na ovo tržište.


Da podsetimo, nekadašnja “Plejbojeva“ zečica je u julu prošle godine nekoliko dana boravila u Crnoj Gori i tada je najavljeno da će ona uložiti novac u dva projekta “Atlas grupe“ - ekološke hotele u Podgorici i Meljinama.


- Veoma sam iznenađena svime što sam videla u Crnoj Gori. Priroda je prelepa, a naročito mi se dopala morska obala. Jedan dan smo iskoristili da brodom obiđemo obalu i zaista sam oduševljena prirodom. Crnogorska obala ima puno potencijala i u budućnosti bi neka mesta mogla da izgledaju poput Sen Tropea ili Monaka, ali sa određenim šarmom koji nose mala mesta - izjavila je prošle godine za “Blic“ Pamela Anderson.

2024 © - Vesti online