Ponedeljak 06.09.2010.
21:09
Vestionline

Ivković: Moramo da budemo spremni

"Pre svega, moramo da znamo sa kim igramo. Španija je zvanični svetski i evropski prvak i ne sme da se desi da ne budemo spremni. Sada smo već posle prvog dela priprema pokazali igračima tu utakmicu, da shvate, pre svega, koliki je prostor za napredak, a postoji velika mogućnost za napredak. Znamo dobro ko su i šta su i jasno je da su oni favoriti, ali odlično je što ćemo da pokažemo gde smo, šta smo i koliko kvalitetno možemo da igramo", rekao je selektor Srbije.

Reprezentativci Srbije odradili su danas trening u Istanbulu, a sa ekipom nije bio Stefan Marković, koji je povredio zglob na utakmici osmine finala protiv Hrvatske (73:72). Na današnjem treningu distorziju zgloba doživeo je i Marko Kešelj.

"Doktori kažu da distorzije nisu težeg tipa, ali videćemo. Sutra imamo dva treninga i trebalo bi da budemo spremni. Utakmica sa Hrvatskom je bila teža od predstojećeg meča sa Španijom, jer smo putovali i imali naporne utakmice neposredno pre nje. Sve smo odigrali u visokom ritmu, a hrvatski tim je bio jako motivisan. Nadam se da ćemo u sredu biti rasterećeni", zaključio je Ivković.

Utakmica između Srbije i španije biće odigrana u sredu od 17,00 časova. 

2024 © - Vesti online