Ponedeljak 06.09.2010.
22:00
24 Sata rs

Ganse čeka crna soba, more alkohola i 36 ruža!

Nastupaju 23. septembra u Areni
 

Naravno, najveći deo rajder liste ide na Eksla, koji je poznat po neobičnim zahtevima. Ipak, izgleda da je prošlo vreme kada je kontroverzni roker izvoljevao s kondomima i pornićima. Ili je samo rešio da se za neke stvari sam pobrine. Na organizatorima je samo da obezbede adekvatan ambijent.

Zabranjeno fotkanje
 

Mada ste sigurno već naoštrili fotoaparate, imajući na umu reputaciju Eksla Rouza kao rokera uvek spremnog na skandalozne nastupe, bolje bi bilo da ih ostavite kod kuće. Organizatori napominju da je strogo zabranjeno fotografisanje koncerta, pa će svi fotoaparati morati da se ostave na ulazu.

Rouz će boraviti u "crnoj sobi” (izričito je zahtevano da garderoba bude u crnom, sa crnim zavesama, stolnjakom...). Crnilo će razbijati samo cvetni aranžmani. Pogađate, u pitanju su ruže i to 18 belih i 18 crvenih.


Da se sprema žurka, govore količine alkohola koje su naručene samo za njegovu sobu – dve vrste crnog vina, dve boce šampanjca, po flaša votke i tekile, margarita miks, malo lokalnog i mnogo stranog piva (što nije problem, pošto je Jelen Live glavni sponzor koncerta)...

Naravno, sve etikete su precizno navedene, bez alternativa, a za svako piće potrebne su odgovarajuće čaše, po šest komada.


Na spisku je i dosta bezalkoholnog pića, a pored sokova, energetskih napitaka, čajeva, članovi piju isključivo vodu „smart”.


A kada je reč o klopi, Gansi nisu izbirljivi – malo mesa, malo salata, grickalice i razne vrste sireva, voće, povrće, materijal za sendviče, i, za svaki slučaj, četiri čizburgera. Jedino je naglašeno da večera treba da bude posle svirke.


U svakom slučaju, možete računati da će članovi na scenu izaći opušteni, odmorni, "siti i pripiti”. A šta će se dalje dešavati... Do 23. septembra možemo samo da nagađamo.

2024 © - Vesti online