Ponedeljak 06.09.2010.
18:00
Vesti

Mina troši pare, Sneki u seoskom blatu!

Najveće iznenađenje na Farmi: Sneki

- Čim su mi uplatili novac svima sam kupila poklone, a najviše je dobila Anastasija. Kod mene se pare ne čuvaju, već sledeće nedelje idem da potrošim ostatak honorara - rekla je Mina Kostić.


I dok su bivši farmeri na slatkim mukama kako potrošiti zarađeni novac, budući VIP seljaci koji na imanje ulaze 12. septembra pomno se pripremaju za barajevsko blato. Spekulacije sa imenima budućih farmera su na vrhuncu, a kao mogući učesnici pominju se Milan Paroški, Marjan Rističević, Zlata Petrović, Hasan Dudić, Zoran Pejić Peja, Vesna Vukelić Vendi, Zorana Pavić, Slobodan Batjarević Cobe, Bata Zdravković, Katarina Živković...

Kao najveće iznenađenje očekuje se ulazak Snežane Babić Sneki, koja nije želala da potvrdi, ali ni da demantuje da postaje farmerka. Ko će zaista i ući na imanje i tri meseca se boriti za nagradu od 100.000 evra znaće se već za nekoliko dana kada počinje treća sezona "Farme". Producenti obećavaju neviđen šou i nadaju se da će ponovo oboriti sve rekorde gledanosti kao i ovog proleća.

2024 © - Vesti online