Ponedeljak 06.09.2010.
09:46 >> 10:12h
Vestionline

Ana raskinula sa golferom Adamom Skotom

"Sidnej morning herald“ se poziva na izvore iz ženske teniske asocijacije WTA i PGA (organizacija profesionalnih golfera). Budući da ni Ana ni Adam javno nisu potvrdili ove glasine, ove priče za sada predstavljaju samo nagađanja, ali činjenica je i da naša teniserka i Skot odavno nisu viđeni zajedno u javnosti.

List "Dejli mejl“ tvrdi da je Ivanovićeva tokom leta raskinula sa Adamom kada je shvatila da njena karijera nezadrživo ide nizbrdo, kao i da se ispostavilo da je ova njena odluka bila dobra, bar što se tenisa tiče, jer je Ivanovićeva počela da igra sve bolje i da popravlja svoju poziciju na WTA listi (trenutno je na 40. mestu).

Ana Ivanović i Adam Skot bili su u vezi od februara 2009. a upoznali su se nekoliko meseci pre toga na snimanju reklame za "roleks“ satove. Pre Skota Ivanovićeva je bila u vezi sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, dok su australijskog igrača golfa povezivali sa američkom glumicom Kejt Hadson.

Krajem aprila, kada su se prvi put pojavile glasine o kraju njihove veze, Ana ih je demantovala sledećim rečima: "Srećna sam i zaljubljena. Po meni, muškarac mora da bude jak i stabilan, ali i da ima poverenja u mene, da me razume. Inače, u poslednje vreme ne čitam tekstove o sebi pošto sam previše samokritična pa me pogađa kada pročitam nešto što mi se ne sviđa". Na njenu izjavu se nadovezao i Adam Skot koji je rekao:  "Ana i ja delimo mnogo toga. Tokom cele prošle godine koja mi je bila veoma teška, ona je bila uz mene kao što sam i ja bio njena podrška dok je imala probleme. Siguran sam da nas je to još više zbližilo i učinilo jačim". 

2024 © - Vesti online