Ponedeljak 06.09.2010.
09:14 >> 14:49h
Tanjug

Neuspela prodaja "Geneks kule"

Cena 15.6 miliona evra

Za zakazanu licitaciju "Geneks kule" na Novom Beogradu, koja je deo imovine preduzeća "Generaleksport", nije bilo zainteresovanih, tako da će postupak biti ponovljen kada se proceni da je najpovoljniji momenat za to, kažu u Agenciji.

Imovinsku celinu čine zgrada poslovnih usluga u ulici Narodnih heroja ukupne površine od 15.879,95 kvadrta, garaža u Beogradu od 6.445 kvadrata i adaptirani poslovni prostor u potkrovlju Stambene kule u Beogradu površine od 216,63 kvadrata.


Na prodaju je ponuđena i pokretna imovina navedena u Prodajnoj dokumentaciji. Za učesće na aukciji zaintersovani kupci imali su obavezu da uplate depozit od 1,56 miliona evra.


 U do sada organizovanim prodajama imovine "Generaleksporta" i "ICG"-a prodati su hotel "Kontinental" u Beogradu, "Geneksovi apartmani", energana i teniska hala u Beogradu kompaniji "Delta ril estejt" .


Imovina "Geneksa" na Kopaoniku - hotel "Grand" i apartmani "Sunčani vrhovi" prodati su konzorcijumu koji čine "MK grupa" i austrijska turistička grupa "Falkenštajner Miheler".

2024 © - Vesti online