Nedelja 05.09.2010.
16:34
Vestionline

Mladoženja nabio penis na zarđali ekser!

A bili su srećni pre venčanja: Majkl sa suprugom Emi
 

U strahovitoj boli s lokvom krvi na međunožju, uplakani Majkl strgnuo je pantalone sa sebe i onesvestio se ugledavši šta je napravio.


"Bilo mi je romantično kad je zapevao, ali završio je previjajući se od bolova", rekla je za "News of the World" Majklova supruga Emi (25). Dodala je kako zapravo nije shvatila koliko je situacija ozbiljna dok Majkl pred svim gostima, porodicom i prijateljima nije skinuo pantalone


"Mislila sam da je previše popio te sam mu krenula reći da 'ga' spremi. Onda sam ugledala krv i Majkla kako histerično plače. Vrištao je 'j..a mi otpadaju'. Nisam mogla da verujem šta vidim, bio mu je rastrgan. Onda se onesvestio. Niko nikad nije video ništa slično, pogotovo ne na venčanju. Obećao mi je noć za pamćenje, ali nijedno od nas nije očekivalo da će se ovako završiti" rekla je Emi. Majkla su iz škotskog dvorca Komlongon, gde je bila svadba, odvezli u bolnicu.


"Satima su me ušivali. Imam 17 šavova, ali srećom, nema trajne štete" rekao je mladoženja i samo dva dana kasnije sa suprugom konzumirao brak.

Nemamo slike sa ovog venčanja, ali imamo neke druge koje će vas sigurno nasmejati:

2024 © - Vesti online