Nedelja 05.09.2010.
11:04
Vestionline

Srbija rasturila Nemačku

"Delfini" su u meč ušli kao da je biti ili ne biti za njih i to se prenelo na rezultat, a igra je bila na visokom nivou.

U prvoj četvrtini su nam Nemci dali dva gola, ali je nakon toga u bazenu bila samo jedna ekipa - Srbija. Pred poslednuju deonicu rezultat na semaforu je bio 11:2, pa su poslednih osam minuta demoralisani Nemci u potpunosti pali, primili još šest komada i priznali poraz od mnogo jače, u ovom momentu, ekipe na šampionatu.

Tri gola za Srbiju postigli su Vanja Udovičić i Filip Filipović, a po dva puta u listu strelaca upisali su se Slobodan Nikić, Živko Gocić, Nikola Rađen, Boris Vapenski. Po jedan gol dali su Milan Aleksić, Andrija Prlainović i Duško Pijetlović. U selekciji Nemačke u listu strelaca upisali su se Hulijan Real, Marko Stam i Moric Eler.

Srbija je obezbedila drugo mesto u grupi B, a naša selekcija igraće u utorak u četvrtfinalu EP sa trećeplasiranom reprezentacijom iz grupe A. Rival našoj selekciji biće poznat kasnije večeras kada budu odigrani svi mečevi, a to će biti Hrvatska, Crna Gora ili Italija. 

2024 © - Vesti online