Subota 04.09.2010.
20:52
N. Đorđević - Vesti

Oteli taksistu, držali mu nož pod grlom

Kako nezvanično saznajemo jedan od otmičara taksiste je i Nenad J. (33) koji je pre dve nedelje pokušao da se spali u hodniku Skupštine grada. Iako težak invalid, on je, kako saznajemo od očevidaca hapšenja, u vidno alkoholisanom stanju razbijao flaše o taksi volzilo, bacio štake na travnjak i sačekao policiju, a potom hitnu pomoć, koja ga je odvezla na odeljenje psihijatrije.


Drama je počela u naselju Stanovo kada su otmičari presreli taksistu dok je sa mušterijom čekao zeleno svetlo na semaforu.


- Ušli su u taksi i stavili mi nož pod grlo i sve vreme ga držali. Naredili su mi da ih vozim u naselje Aerodrom, svraćali smo na jedno mesto, a onda sam u ulici Vladimira Rolovića, kada su se zaustavili ispred jedne zgrade uspeo da pobegnem.

Nisam smeo da se javim kolegama, preko radio stanice, ali je neko od njih saznao da se dešava nešto čudno, obavestio kolege i pozvao policiju koja nas je presrela, ispričao je sinoć Predrag Popović, koji ima povredu na vratu od noža.


Potera za otetim taksistom trajala je više od pet kilometara. Ostala dvojica otmičara su uhapšena, ali policija do sinoć nije saopštila njihova imena. Kako nezvanično saznajemo u policiji, otmičari su pre kidnapovanja u u Stanovu povredili vlasnika jedne kafane po vratu. Posle tog incidenta oni su pobegli i oteli taksistu.

2024 © - Vesti online