Subota 04.09.2010.
12:08
Vestionline

Grobari: Ne bavimo se tuđim problemima

Pristalice kluba iz Humske osvrnule su se i na prelaznik rok u kojima je Partizan angažovao nekoliko pojačanja, a među njima i bivšeg golmana Crvene zvezde Vladimira Stojkovića, koji će na današnjem meču sa Hajdukom debitovati za "crno-bele".

"Zahvaljujući uspehu kluba za koji navijamo razmišljamo o Ligi šampiona. Mislima smo sa navijačima Partizana koji su u Briselu teško povređeni, a čija sudbina našu državu, na žalost, ne zanima. Kadrovskom politikom kluba se ne bavimo i nikada se nismo bavili. Svaki klub sam bira trenere, a treneri igrače. Mi smo kao navijači odavno izabrali samo klub koji volimo i svesni smo činjenice da svi igrači malih klubova žele makar potajno duboko u sebi da kad tad zaigraju za naš Partizan i ostvare svoje dečačke snove. Ugovori obavezuju dve strane, naša ljubav se tu ne piše. Ljubimce biramo sami i tako će biti uvek", saopštavaju Grobari i dodaju:

"Apelujemo na sve navijače Partizana da u trenucima kada mi i naš klub proživljavamo najlepše trenutke zajedničke istorije, ne dozvole da nam se bilo šta ispreči u pohodu na Evropu. Ne bavimo se tuđim problemima, komšijska dvorišta njihova su briga", saopštili su navijači Partizana.

2024 © - Vesti online