Petak 03.09.2010.
21:24
Bild de

Knjiga o velikim, sočnim guzama!

Iako joj je primarna funkcija praktične, a ne estetske prirode, ženska guza oduvek je fascinirala i bila predmet obožavanja, piše u novoj knjizi "Tašena" nazvanoj "The Big Butt Book".

Knjiga donosi preko 400 fotografija snimljenih od 1900. do danas i pokušava da razjasni opsednutost ženskim telom u umetnosti, poslovnom svetu, ali i svakodnevnom životu..

Fotografije guza kreću se od Pamele Anderson do Serene Vilijams, a knjiga donosi i nekoliko intervjua s porno zvezdama, slavnim umetnicima, manekenkama i drugim poznatim osobama s posebnim guzama.

Autor knjige Dian Hanson radio je 25 godina kao urednik različitih muških časopisa nakon čega je postao glavni direktor svih seksi izdanja "Tašena."


Osim golišavih fotki ženskih guza, uz svako razdoblje priložen je i tekst u kojem se autor Dian Hanson bavi pitanjem što je to toliko fascinantno kada su ženske guze u pitanju. Mnoge od tih fotografija napravili su poznati fotografi poput Elmera Battrsa, Elena von Unverta,Ralfa Gibsona i mnogih drugih.

2024 © - Vesti online