Petak 03.09.2010.
06:53
Alo

Advokat uhapšen zbog narkotika

Uhapšeni advokat je, pored opijata, sa sobom nosio i ukradeni laptop računar


 

Kako saznaje ''Alo'', B. S. je uhapšen na ulici u Zemunu, prilikom redovne policijske provere. Na veliko iznenađenje policajaca, kod advokata je pronađena mala količina heroina, koji je koristio za lične potrebe. Prilikom hapšenja, kod njega je nađen i ukradeni laptop, čiji su nestanak prijavili zaposleni u firmi ''Tehnomanija“.


- Pretresom smo kod B. S. našli malu količinu heroina, a kada smo saznali da je advokat, šokirali smo se. Ranije smo imali informaciju da neko ukradeni laptop donosi na punjenje u Palatu pravde jer nije imao odgovarajući punjač i bateriju. Uhapšeni je računar redovno donosio kod prijatelja koji je zaposlen u sudu, gde inače radi i supruga B. S. Tamo bi ga priključio na punjenje, a nekoliko sati kasnije ga neometano iznosio iz Palate pravde, otkriva izvor ''Alo''.


Kako list navodi, advokatu je odmah napisana krivična prijava za nedozvoljeno posedovanje opojnih sredstava i on je priveden u policiju na saslušanje.

Supruga ovog advokata važi za sudiju bez mrlje u karijeri.

- Ona je prošla rigorozni reizbor sudija i slovi za velikog profesionalca. Nepodmitljiva je i izuzetan stručnjak. Ne znamo da li je znala za poroke svog supruga, dodaje sagovornik ''Alo''.

2024 © - Vesti online