Petak 03.09.2010.
05:16
Alo, Pres

Doktorka srpskog porekla se, zbog ljubomore, ugušila u dimnjaku

Zaglavila se u dimnjaku i preminula: Žaklina Kotarac


Žaklina je 25. avgusta uveče pokušala nasilno da uđe u kuću svog dečka u gradu Bejkersfild u državi Kalifornija.


- Prvo je pokušala da uđe u kuću udarajući lopatom o vrata, a kada je videla da su vrata zaključana, popela se merdevinama na krov. Pošto je sklonila poklopac dimnjaka, spustila je noge u njega i pokušala da se spusti do dna dimnjaka - rekla je Meri Degri, poručnik policije grada Bejkersfilda u Kaliforniji. Dok je pokušavala da provali u kuću, njen dečko, koji se tada nalazio unutra, izašao je iz kuće kako bi „izbegao svađu sa doktorkom“, tvrde nadležni iz policije.

Dodaje se da su inženjer Mudi i doktorka Kotarac bili u nestabilnoj trogodišnjoj ljubavnoj vezi. Mudi je noć proveo van svoje kuće pošto je znao da doktorka Kotarac neće lako odustati od namere da se vidi s njim.

- Napravila je neverovatnu grešku u proceni i još niko ne razume zašto je to uradila i, nažalost, zato je i preminula - rekao je Vilijam Mudi američkim medijima i dodao da je doktorka Kotarac imala svojih problema i svojih demona koji su je mučili, ali da on nikada nije izgubio poštovanje prema njoj.


Prošle subote, poluraspadnuto telo doktorke Kotarac pronašla je kućna pomoćnica kada je primetila da iz kamina curi neka čudna tečnost i da iz njega dopire nesnosan smrad. Kućna pomoćnica i njen sin odmah su ispitali baterijskom lampom dimnjak, i tada su uočili mrtvo telo doktorke Kotarac zaglavljeno oko 60 centimetara od vrha unutrašnjosti kamina.

Dežurni patolog je zaključio da je doktorka Kotarac preminula usled nemogućnosti da diše, jer su joj grudi bile zaglavljene između zidova dimnjaka. Vatrogasci su proveli pet sati u razbijanju dimnjaka i izvlačenju tela doktorke Kotarac.

2024 © - Vesti online