Četvrtak 02.09.2010.
22:12
Vestionline

Obradović: Oprezno sa Faranima

Državni tim Srbije, koji će sa klupe predvoditi nekadašnji trener Crvene zvezde Aleksandar Janković, takmičenje u C grupi kvalifikacija za šampionat Evrope u Poljskoj i Ukrajini 2012. godine počinje sutra u Toršavnu duelom protiv autsajdera sa severa kontinenta.

"Selekcija Farskih Ostrva poznata je kao veoma čvrsta ekipa koja teško prima golove. Umeju da budu neugodan rival, naročito na domaćem terenu", napomenuo je Obradović i dodao:

"U prvoj utakmici u nasoj kvalifikacionoj utakmici odigrali su izuzetno uzbudljivo protiv Estonije u Talinu. Vodili su do 90. minuta, a u nadoknadi vremena primili su dva gola i ostali bez bodova", dodao je Obradović, koji će po levoj strani zameniti povređenog Aleksandra Kolarova.

Ni Miloš Ninković takođe ne misli da će Srbija lako doći do pobede i prvih bodova.

"Utisak je da Farana nis uona ekipa od pre 5-6 godina sa kojima smo lako izlazili na kraj. Verujem, ipak, da smo dovoljno kvalitetni da upišemo planirane bodove na početku kvalifikacija i da smo sposobni da dešavanja za šampionata sveta u Južnoj Africi ostavimo iza sebe", zaključio je Ninković.

Utakmica Farska Ostrva - Srbija igra se sutra od 19 casova na stadionu "Torsvolur" u Toršavnu, a sudiće Alber Turen iz Luksemburga.
 

2024 © - Vesti online