Četvrtak 02.09.2010.
15:54
V. Tasić - Vesti

Saša oprostio Nemanji i Mileni

Dosta je ćeranja: Nemanja i Milena ostaju kod Saše Popovića
 

Za razliku od njih sudbina Milana Stankovića je i dalje neizvesna. Spekulacije oko velike čistke u "Grandu" koju će sprovesti Saša Popović dodatno su podgrejane kada se u medijima pojavio spisak sa imenima pevača s kojima, navodno, direktor "Granda" namerava da okonča saradnju.

Na tom spisku, prema pisanju medija, između ostalih nalaze se Silvija Nedeljković, Saša Kapor, Jelena Kostov, Darko Filipović, ali i Nemanja Nikolić, koji trenutno peva u Americi na tezgama koje mu je ugovorio "Grand". Međutim, najveće iznenađenje na spisku je ime Jovana Stefanovića, sina poznatog kompozitora Slavka Stefanovića Slavkonija.


- Ni sa kim iz "Granda" se nismo čuli ni Jovan, ni ja. Zato ne verujem u te priče, ali sve je moguće. Sa Sašom imam odličnu saradnju, on je izuzetan profesionalac, ali ima mnogo pevača, a posla nema za sve. Sasvim je moguće da Popović napravi veliku čistku i ništa me ne bi čudilo. Ako Jovan više ne bude u toj kući, bože moj, nastavićemo da se borimo sami - kaže Slavkoni.

Stižu nove zvezde


Saša Popović nedavno je predstavio 44 nova mlada pevača koji će se narednih devet meseci takmičiti u novom serijalu "Zvezde Granda", koji započinje 18. septembra. On je s njima potpisao petogodišnje ugovore i javno obelodanio sve uslove pod kojima će raditi dok su u "Grandu". Nezadovoljna uslovima odustala je jedino Marija Malić. Među ovogodišnjim takmičarima je i Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske, i Edita Aradinović, mlađa sestra Indire Aradinović Indi.

2024 © - Vesti online