Sreda 01.09.2010.
18:40
Vestionline

Ivanovićeva u trećem kolu US opena

Ivanovićeva je večeras u drugom kolu savladala 23. teniserku sveta Kineskinju Ži Ženg rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:0. Ovo je bio četvrti međusobni duel srpske i kineske teniserke, a drugi trijumf Ivanovićeve.

"Postoje dve strane. Kada ideš ka vrhu i nemaš očekivanja, gladan si uspeha i ne znaš koliki su tamo ulozi. Ne postoji strah. Kada stigneš na to mesto i moraš da braniš poene, pritisak bude izuzetno veliki, priča je potpuno drugačija", rekla je srpska teniserka i dodala:

"Sada igram bez bolova i mogu da se nadmećem. Osećam da igram kao teniserka iz top 10 i sada verujem da mogu da pobeđujem takve igračice. To je veoma važno za mene".

Ivanovićeva će u trećem kolu US opena igrati protiv Francuskinje Virdžinije Razano.

Poraz Srpkinja u dublu

Srpske teniserke Jelena Janković i Bojana Jovanovski nisu uspele da se plasiraju u drugo kolo poslednjeg gren slem turnira sezone, US opena.

Srpske teniserke poražene su večeras u prvom kolu od Japanki Kimiko Date Krum i Ajumi Morite rezultatom 2:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:4.

Jankovićeva će igrati u drugom kolu u singl konkurenciji protiv Hrvatice Mirjane Lučić. Srpkinja je u prvom kolu savladala Rumunku Simonu Halep 6:4, 4:6, 7:5.

Jovanovska je u prvom kolu u singl konkurenciji ranije poražena od Australijanke Anastasije Rodionove 7:5, 6:4.

 
2024 © - Vesti online