Utorak 31.08.2010.
20:13
Vestionline

Robinjo pojačao Milan

Pored Ibrahimovića, konkurenciju Robinju za mesto u ekipi činiće još Ronaldinjo, Pato i Pipi Inzagi, pošto su poslednjeg dana prelaznog roka redove Milana napustili Marko Borijelo, koji je prešao u Romu i Klas Jan Huntelar, koji je novi fudbaler Šalkea. 

"Želeo sam da igram za Milan jer imaju odličan sastav. Pričao sam sa Patom i Ronaldinjom i oni su mi rekli da dođem u Italiju jer se neđu prevariti. Voleo bih da sa svojim zemljacima osvojim Skudeto", rekao je Robinjo.

Robinjo (26) je ponikao u Santosu, a od 2005. do 2008. godine igrao je za madridski Real. On je potom prešao u Mančester siti, a drugi deo prošle sezone proveo je na pozajmici u Santosu. Za reprezentaciju Brazila nastupio je na 80 mečeva i 25 puta se upisao u listu strelaca.

Ako se u obzir uzme činjenica da je koliko juče u Milan došao i Zlatan Ibrahimović, koji jedva čeka da zaigra sa brazilcima, onda će milanezi biti konkurenti za skudeto. 

"Naježim se od igre s Patom, Ronaldinjom, Inzagijem i ostalima. Bićemo strašno jaki", rekao je švedski reprezentativac po dolasku u Milan.
 

2024 © - Vesti online